IK BEN WIANDA

Ambitieuze ondernemers met storytelling, strategie en mindset helpen bij het creëren en uniek positioneren van een onderscheidend merk vanuit een persoonlijke benadering.

Ik leef niet in conceptversies, heb nooit aan een plan b gedaan en schrap al jaren alle middelmatigheid vakkundig uit mijn leven.

In 2007 kom ik vers van de havo met maar één doel, naar de toneelschool. Mijn ambities zijn groot. Ik wil het podium op, mensen inspireren, verhalen vertellen en impact maken. 

Dat me dit pas 5 jaar later, met tientallen – soms keiharde – afwijzingen lukt neem ik op de koop toe. Ik ben niet anders gewend dan dat ik nooit in een rechte lijn op mijn bestemming terechtkom, dus dat heeft me nooit serieus doen wankelen.

Luister vooral mijn podcast aflevering 05. als je nieuwsgierig bent naar het volledige verhaal. 

Ik keer niet terug om mijn leven in een plan b te drukken. Niet om mijn dromen te parkeren voor mijn grote liefde – mijn man die al die tijd op me heeft gewacht. Maar om mijn hart te volgen, zoals ik altijd heb gedaan. 

Ik ben nog altijd met enorm veel plezier documentair fotograaf en heb mijn eigen podcast, waarin ik mijn ongezouten stemgeluid via uiteenlopende verhalen en persoonlijke anekdotes laat horen. 

Waarbij ik ambitieuze ondernemers door middel van storytelling, strategie en mindset help bij het creëren en uniek positioneren van een onderscheidend merk. Op een creatieve en eigenzinnige manier, anders dan anders. Maar wel precies passend bij wie zij zijn.

Daarnaast deel ik als mentorcoach mijn jarenlange expertise in storytellend ondernemen.

Zonder omkijken of spijt voor het drastisch wijzigen van mijn koers verhuis ik naar de Achterhoek, terug naar mijn roots. 

Mijn bucketlist:

Een reis door Namibie maken, een inspirerend spreekster worden, een eigen column, een podcast docu serie maken over een specifiek onderwerp & mijn eigen event hosten.

ik heb een levenslang

litteken

Ik ben geboren met een keizersnee en geraakt met een mes toen ze me uit mijn moeder haalden. Gevolg; 9 hechtingen en een levenslang litteken op mijn heup. 

Ze noemen me ook wel 

Sherlock

Ik ben extreem nieuwsgierig, wil altijd alles tot in detail weten en zoek alles dus tot op de bodem uit, dus ja; Sherlock, aangenaam.

ik was team

Spice Girls

Vroeger hing mijn hele kamer vol meuk. Elke week voor m'n blokfluitles fietste ik langs de plaatselijke boekhandel en bladerde door de Hitkrant of Break Out om te zien of er nog nieuwe posters instonden.

Ik ben van de tijdelijke

hobbies

Tekenen, schilderen, een pottenbak cursus, naailes. Ik vind het leuk om mezelf als volwassene creatief te blijven prikkelen, zonder altijd perse perfect resultaat te verwachten.

random

feitjes

mijn favorieten

Parijs, mijn muze

Liefde van mijn leven

Mijn gezin

LIVE IN         SUNSHINE
Swim              SEA
DRINK        WILD AIR.   

in the

the

the

— RALPH WALDO EMERSON

Fotografie

Reizen

 omdat er simpelweg nergens een tweede zoals jij te vinden is? 

Zodat je moeiteloos boven je concurrentie uitstijgt en alleen nog maar klanten aantrekt die jouw als de enige juiste optie zien.

Ben je klaar om een 

indruk 

 indruk achter te laten?

 achter te laten?

 Onuitwisbare